Sveobuhvatni vodič kroz blogovanje

(1 review)
9,900 din 5,500 din
sveobuhvatni-vodič-kroz-blogovanje-cover

Ukoliko želite da pokrenete blog, ali niste sigurni da raspolažete pravim informacijama za njegovo pokretanje, na pravom ste mestu.

Istina je da danas svako sa relativno malim budžetom može pokrenuti blog i napraviti ozbiljan biznis, ali je prethodno potrebno da se upozna sa nekim od najvažnijih principa blogovanja.

O pokretanju kakvog bloga u ovom kursu govorimo?

Cilj ovog kursa nije da vas nauči osnovnim stvarima koje svaki bloger treba da zna, iako ćemo se i time baviti.

Cilj ovog kursa je da vam ukaže na sve što odvaja dobar blog od najboljeg.
Na ono što odvaja popularnog blogera od uvaženog.
Na ono što odvaja slatke i simpatične savete od stručnih i ozbiljnih.

Ovaj kurs je namenjen svima koji:

 • Žele da pokrenu blog, ali shvataju da nije dovoljno samo otvoriti besplatan nalog na nekoj od platformi za blogovanje;
 • Su kreativni, vredni i posvećeni;
 • Žele da uče;
 • Ozbiljno pristupaju svakom poslu;
 • Žele da zarađuju radeći ono što vole.

Kurs će vam takođe pomoći ukoliko ste pokrenuli blog, ali se sada ne snalazite najbolje jer nemate dovoljno informacija na osnovu kojih biste napravili plan i strategije koje će vas voditi ka uspehu.

Pročitajte BESPLATNO prvu lekciju kursa: Uvod u blogovanje

Pojedinosti

 • Lekcije 10
 • Quizzes 0
 • Language Srpski
 • Polaznici 45
 • Assessments Yes
author avatar
Maja Vučković od 2010. godine dizajnerskim i konsultantskim uslugama pomaže malim preduzećima i organizacijama da izgrade snažno prisustvo na webu. Početkom 2017. pokreće blog "Saveti za blogere", oko kog brzo uspeva da okupi zajednicu zadovoljnih čitalaca, koji podstaknuti njenim savetima i instrukcijama samostalno pokreću sopstvene blogove i upuštaju se u fenomenalan svet blogovanja.

Utisci polaznika

Prosečna ocena

5
1 rating

Detalji ocenjivanja

5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

  Fenomenalan kurs

  Kao neko ko je određeno vreme razmatrao ideju o pokretanju sopstvenog bloga, naravno bila sam puna pitanja i nedoumica. Odgovori koje sam dobijala na internetu neretko su bili nezadovoljavajući i nepotpuni. Na Majin sajt uputila me je drugarica koja sa njom ima dugogodišnju saradnju. Ne sećam se koliko sam vremena tu provela, ali se secam da sam već prilikom prvog čitanja imala odgovore na neka od mojih pitanja. Sutra ujutro uz prvu kafu vratila sam se po još. Tako “naoružana” određenim informacijama prelomila sam, upisaću kurs i napraviću svoj blog. Malo je reći da sam prezadovoljna, kurs sadrži obilje informacija i odgovore na sva moguća pitanja i potpitanja. Meni lično je veoma pomogao, i zaista sam mnogo toga naučila. Iz perspektive osobe koja puno toga nije znala, od srca bih ga preporucila svima! Blog se polako razvija i dobija formu koju sam želela. Takođe, ovim putem bih se zahvalila Maji na predusretljivosti i strpljenju koje je pokazala, i na svemu onome sto sam od nje naučila.

  Srdačan pozdrav,
  Milena

9,900 din 5,500 din
Izaberite svoju valutu
RSD Српски динар